Operativt personvern

Effektivt verktøy i virksomhetens løpende drift

Enkelt

Ivareta personvernet i det daglige uten store forstyrrelser i løpende drift

Sikkert

En sikker løsning opprinnelig bygget for behandling av pasientopplysninger

Tillit

Åpenhet og effektiv respons er kjernen i å bygge tillit

Compliance

Automatisk loggføring av
aktiviteter og oppgaver

Samtykkespesialisten

En god samtykkeløsning hjelper organisasjoner med verifisering av identitet, tydelig versjonskontroll samt verifisering av verger/foresatte for mindreårige. Iconfirms samtykkeverktøy begrenser til og med behandlingen av personopplysningene inntil samtykke foreligger.

Samtykker skal kunne trekkes like enkelt som de gis.

Samtykker må kunne innhentes og administreres på en enkel måte og effektiv måte samt kunne synkroniseres på tvers av systemer.

Godt personvern bygges i bedriftskulturen gjennom bevisste ansatte. Iconfirm har tilrettelagt spesielt for håndteringen av ansatte som gjør at dere kommer raskt i gang.

Eksempeltekster for personvernpolicy, personvernerklæring, formålsbeskrivelser og taushetserklæring. Endelig innhold må utformes av organisasjonen selv, gjerne i samarbeid med juridisk rådgiver.

Send ut personvernpolicy til alle ansatte og sett av noen lunsjmøter for å diskutere hva den betyr. Vipps så har dere kommet i gang og kan til og med dokumentere det. 

Ansatte

Avansert databehandling

Iconfirm kan være noe mer enn et normalt compliance verktøy. Iconfirm er en databehandler hvor personvern og datasikkerhet er bygget inn i arkitektur og kodebase.

For eksempel kan Iconfirm brukes til å behandle personidentifikatorer adskilt fra transaksjonsdata for ekstra sikkerhet (pseudonymisering), og samtidig sikre strukturert distribusjon mellom integrerte systemer.

Iconfirm kan også automatisere oppgaver som sletting, korrigering eller innsyn.

Iconfirm gjør det enkelt å be om innsyn/sletting, og gjør det enkelt for virksomheten å behandle forespørslene.

Med en personlig personvernportal er det enkelt å verifisere identitet og følge fremdrift og dialog – med automatisk loggføring

Synes du GDPR er komplisert og vil spare tid?

Vi kan hjelpe deg, uansett ambisjonsnivå!
nb_NONorsk bokmål
en_GBEnglish (UK) nb_NONorsk bokmål