Hva er informasjonskapsler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler i likhet med de fleste profesjonelle nettsidene på markedet. En informasjonskapsel er en liten fil som lastes ned til din enhet, for å forbedre din opplevelse på nettsiden. På denne siden vil vi beskrive hvilken informasjon vi samler, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvorfor vi trenger å lagre disse informasjonskapslene på din enhet.

Vi vil også informere om hvordan du kan forhindre disse informasjonskapslene fra å lagres/opprettes, men dette vil gjøre opplevelsen av nettsiden dårligere og mulig ‘ødelegge’ deler av funksjonaliteten på nettsiden.

For mer generell informasjon om informasjonskapsler, vennligst besøk Wikipedia sin artikkel om informasjonskapsler.

Hvordan ICONFIRM AS benytter informasjonskapsler

Vi benytter informasjonskapsler av flere grunner beskrevet under. I de fleste tilfeller er det ingen felles standard for hvordan informasjonskapsler kan slåes av, uten å slå av alt av funksjonalitet som denne nettsiden tilbyr.

Slå av informasjonskapsler

Du kan forhindre at informasjonskapsler blir opprettet og lagret ved å endre innstillingene i din nettleser (se din nettlesers «Hjelp» seksjon for hvordan dette gjøres). Vær oppmerksom på at dersom du velger å slå av for informasjonskapsler så vil større deler av denne nettsiden ikke fungere som de skal, det er derfor anbefalt at du ikke slår av informasjonskapsler når du besøker vår nettside.

Informasjonskapsler vi setter

 • Nyhetsbrev over e-post informasjonskapsler
  Denne siden tilbyr tjenester for nyhetsbrev eller e-post abonnement og informasjonskapsler kan bli benyttet for å huske om du alt har registrert deg og om vi eventuelt skal varsle deg om informasjon som kun skal være tilgjengelig for abonnementer.
 • Informasjonskapsler tilknyttet spørreundersøkelser
  Fra tid til annen tilbyr vi brukerundersøkelser for å gi våre brukere en bedre tjeneste og for å forstå våre brukeres ønsker og interesser bedre. Disse undersøkelsene kan benytte informasjonskapsler for å huske om du alt har besvart en undersøkelse, om du har bedt om å ikke motta slike undersøkelser og for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden da du bytter mellom ulike undersider.
 • Innsending av skjemaer
  Dersom du fyller ut skjemaer, f.eks. kontakskjemaet, kan informasjonskapser bli brukt til å huske data for fremtidlig korrespondanse.
 • Informasjonskapsler tilknyttet personelige innstillinger for nettsided
  For å kunne gi deg den best mulige opplevelsen av vår nettside, lagres informasjonskapsler for å huske hvilket språk og andre preferanser for siden som skal benyttes, så dette huskes mellom besøkene og gjenspeiles på de ulike undersidene av nettsiden du besøker.

Informasjonskapsler fra tredjeparter

Vi benytter også informasjonskapsler levert av tiltrodde tredjeparter. Denne seksjonen beskriver hvilke tredjeparter og deres informasjonskapsler du kan finne på våre nettsider.

 • Denne nettsiden benytter Google Analytics som er et av de mest utbredte og betrodde analytiske verktøyene på nettet for å hjelpe oss å forstå hvordan du benytter vår nettside og hva vi kan gjøre for å forbedre din brukeropplevelse mens du besøker oss. For mer informasjon om Google Analytics sine informasjonskapsler, vennligst besøk Google Analytics sin nettside.
 • Analytiske verktøy fra tredjeparter benyttes for å samle informasjon og måle bruken på denne nettsiden så vi kan fortsette å produsere en innholdsrik og god tjeneste. Disse informasjonskapslene kan samle informasjon som, f.eks hvor lenge du besøker siden eller hvilke undersider du besøker, lagres i vårt kundeoppfølgingssystem og hjelper oss å forstå bruksmønster av nettsiden.
 • Fra tid til annen tester vi ny funksjonalitet og gjør mindre endringer til hvordan nettsiden fungerer og leveres. Mens vi tester ut ny funksjonalitet settes informasjonskapsler så vi kan forsikre oss om at du får en god opplevelse og riktig innhold, samt at vi kan forstå hvilke av våre endringer som blir tatt i bruk av våre besøkende.
nb_NONorsk bokmål
en_GBEnglish (UK) nb_NONorsk bokmål